HRM520

Vraag: Kan ik de Miimo reinigen met water?

A: Nee, door reinigen met water kan uw product beschadigd raken. Gebruik ook geen reinigingsmiddelen of was. In plaats daarvan moeten de HRM310 en HRM520 worden gereinigd met een niet-metalen borstel, een houten of kunststof schaper of een doek. Raadpleeg de gebruikershandleiding voor meer informatie.

Vraag: Waar kan ik reserveonderdelen of accessoires vinden voor mijn Miimo?

A: Neem voor originele Honda-reserveonderdelen of -accessoires contact op met uw dealer.

Vraag: Hoe houd ik mijn Miimo in optimale conditie?

A: Volg de aanbevelingen in uw gebruikershandleiding en neem minimaal een keer per jaar vóór de winter contact op met uw dealer. Uw dealer zal controleren of alle systemen correct werken zodat uw grasmaaier weer veilig kan worden gebruikt in het nieuwe seizoen.

Vraag: Kan de Miimo buiten blijven in de winter?

A: We raden aan om de Miimo en het laadstation gedurende de winter op een droge en vorstvrije plaats op te slaan.

Vraag: Hoe vaak moet ik de messen vervangen?

A: De levensduur van de messen is normaal gesproken 160 bedrijfsuren (2 weken tot 2 maanden). Omdat de levensduur afhankelijk is van de toestand van het gras, kan het nodig zijn om de messen al eerder te vervangen, vooral in het voorjaar.
Als u witte vezels ziet in uw gazon, is het tijd om de messen te vervangen.
Bijvoorbeeld: als de grasmaaier elke dag 11,4 uur maait, is de gemiddelde levensduur van de messen twee weken.
Als de grasmaaier elke dag 2,6 uur maait, is de gemiddelde levensduur van de messen twee maanden.

Vraag: Waarom is het belangrijk om mijn Miimo te laten onderhouden door de Honda-dealer?

A: De Honda-dealer weet het best hoe uw product moet worden onderhouden. Dealers zijn opgeleid om Honda-producten te onderhouden en hebben speciaal gereedschap om problemen te diagnosticeren en uw Miimo in optimale conditie te houden.

Vraag: Wordt de Miimo geleverd inclusief grensdraad?

A: Ja, er wordt grensdraad meegeleverd: 200 m spoel bij de HRM310, 300 m spoel bij de HRM520. Indien nodig kunt u extra grensdraad en grondpennen aanschaffen bij uw dealer.

Vraag: Waarom is ingraven van de grensdraad beter dan plaatsing met pennen?

A: Plaatsing van de grensdraad met pennen is een goede oplossing voor kleine tuinen en vergemakkelijkt reparatie van de draad. Het wordt ook aanbevolen als u uw tuin in de nabije toekomst wilt veranderen (bijvoorbeeld door bloembedden toe te voegen of de vorm aan te passen). Na enige tijd zal het gras over de draad heen groeien, zodat u deze in de meeste gevallen niet meer ziet.
Daar staat tegenover dat een ingegraven draad beter beschermd is tegen knaagdieren, slechte weersomstandigheden en UV-straling, en dat u er niet over kunt struikelen. Er is ook minder kans op beschadiging van de draad bij gebruik van een verticuteermachine. Een monteur van uw dealer graaft de draad in met een speciale machine. Het is de efficiëntste oplossing voor grotere tuinen.

Vraag: Wat moet ik doen als er een probleem is met mijn Miimo?

A: Controleer of er onlangs werkzaamheden zijn verricht in uw tuin, dit kan de werking van uw Miimo beïnvloeden (bijvoorbeeld draadbreuk, nieuw obstakel etc.). Volg als er een bericht op het display verschijnt de instructies om het probleem op te lossen. Raadpleeg als het probleem aanhoudt het hoofdstuk Problemen oplossen in uw gebruikershandleiding. Neem, als het probleem niet kan worden verholpen, contact op met uw dealer.

Vraag: Ik ben mijn PIN-code kwijt, wat moet ik doen?

A: Neem contact op met uw dealer. Als u een storingsrapport van Mii-monitor naar uw dealer stuurt, kan deze uw PIN-code aflezen op zijn pc.

Vraag: De gebruikershandleiding is zoekgeraakt, waar vind ik een nieuw exemplaar?

A: De gebruikershandleiding is in PDF-formaat beschikbaar op de pagina Gebruikershandleiding van deze website. De gebruikershandleiding is ook beschikbaar op de Honda-website voor uw land. Voor een papieren versie kunt u contact opnemen met uw dealer.

Vraag: Kan ik een gebroken grensdraad zelf repareren?

A: Dat is mogelijk, maar om een duurzame reparatie te verzekeren raden we aan om dit door uw dealer te laten doen.

Vraag: Waar kan ik de garantievoorwaarden van Honda vinden?

A: Voor de garantievoorwaarden voor uw specifieke product kunt u contact opnemen met uw dealer.

Vraag: Er klinken drie geluidssignalen als ik de displayafdekking sluit, wat betekent dat?

A: U moet alvorens de displayafdekking te sluiten op de toets ENTER drukken. Als u dat niet doet, zal de Miimo niet starten en worden deze geluidssignalen elke 60 seconden weergegeven.

Vraag: Hoe kan ik het bericht "Obstruction Detection" (obstakel gedetecteerd) wissen?

A: Open de displayafdekking. Houd het display met één hand vast en beweeg de hoofdkap van de Miimo zo ver mogelijk naar achteren en naar voren om de obstakelsensors te activeren.

Vraag: Wat gebeurt er bij uitval van de netvoeding?

A: Als de Miimo actief is zal deze onmiddellijk stoppen, drie keer 60° draaien en dan wachten tot de netvoeding is hersteld.
Als de Miimo zich in het laadstation bevindt, zal deze in het station blijven tot de netvoeding is hersteld.
Voor beide gevallen geldt dat als de netvoeding niet binnen 30 minuten is hersteld, de Miimo zichzelf automatisch zal uitschakelen. Handmatig herstarten is dan vereist.

Vraag: Begint maaien van de boorden vóór Timer 1, of anticipeert de Miimo erop?

A: Als u Timer 1 instelt op 08:00 uur op maandag en het maaien van de boorden ook op maandag activeert, zal de Miimo het laadstation om 08:00 verlaten en beginnen met het maaien van de boorden.

×
Om u betere content te kunnen bieden, vragen we u om mee te doen aan een onderzoek.
Nee, liever niet.